+382 68 038 038

Rreth neshCilësia dhe siguria juaj janë pikat tona fillestare dhe qëllimi është që të justifikojmë pritjet tona.

LOBOD është emri i mbrojtur ndërkombëtarisht MŽ-2012-381, dhe së shpejti mund të shihni produktet tona në vendet fqinje.

Per cdo informacion te metejshem 
mund te na shkrueni ne adresen e email 

info@lobod.me
ose te telefononi ne numrin:
+382 68 038 038

Sinqerisht,
TehnoPlus doo, Mali i Zi
importues dhe distributor eksluziv