+382 68 038 038

Fshesë vertikale Lobod VCT58506

Klasa energjisë: A
Klasa e thithjes së sipërfaqes drejtë : A
Klasa thithësë për tapëtet: E
Klasa lëshimit të pluhrit: E
Niveli i zhurmes: 80 dBa
Fuqia terheqjes 100 W
Presioni thithese : 14 Kpa
Presioni thithese: 17 l/s
Tensioni  220-240 V
Fuqia e motorit 600W
Filtrim - Sfungjer
Gjatesia e kabllit /   4,5 - 7m
Përmasat e produktit 325x135x232mm
Gjatësia e tubit  77cm
Aksesore:
1 furçë gjerësi  27cm punon ne 2 mënyra (për llojet e dyshemeve dhe tapete)
1 furçë për divane
1 furçë për kënde
Kapaciteti i enes se pluhurit 0,5 l
Një dizajn modern dhe praktik me kombinimin e ngjyravea, metalik , portokalli me detaje ngjyrave gri, silver. Shume shpesh fshesat janë të fshehura mas deret apo divaneve dhe komodave dhe sa veshtirë ështe pastrimi i fshesës.
Kemi një lajm për ju: Mund të jetë ndryshe!!!
Fshesë vertikale Lobod  VCT58506 nga linja e re, verë Lobod
 
> Nisja e lehtë
Mundesi për të varur në mure, ne koridor, kuzhinë si pas deshires në vend të pështatshëm  per ju.
Nje fshese e vogel por e fuqishme e afte te perballoje kerkesen e perditshme ne pastrimin e shtepise suaj. Mjafton ta vendosni ne prize dhe te aktivizoni butonin. Fshesa do te pastroje gjithcka.
Rreze pune 7-9 metra.
> Përdorimi i thjesht.
Mind ta përdorni te gjith ne shtepinë tuaj sespe komandat janë të thieshta, dimernsionet dhe pësha e lehtë (nuk eshte e paraparë për përdorimin e fëmijëve nën moshën 12 vjeç). Dhe ju do te keni nje ambjent te paster dhe te shendetshem per ju dhe familjen tuaj.
. Shkëputeni me shpejtësi me një shtypje të butonit për ta hapur kapakun dhe derdhni përmbajtjen në koshin e mbeturinave, rekomandohet mbas secilit pëdorim
> Kursen kohën, hapsiren dhe kurse para tuaja!
Shumë e përshtatshme për përdorim falë ndërtimit të thjeshtë, e cila me shumë lehtësi largon pluhurin dhe papastërtitë nga vendet edhe më të ngushta.
Nuk është nevoja të harxhoni më kohë e para për të gjetur dhe blerë qeset e duhura të pluhurit për fshesën tuaj me korrent.
Eleminoni pluhurat ne shtepine tuaj.Shtepia juaj do te jete e paster dhe do te shkelqeje perdite fale Fshesë vertikale Lobod VCT58506.