+382 68 038 038

Tharëse flokësh Lobod HD-901

Fuqia: 2200 W
Nivela fuqie 2
Numri I niveleve nxehtësie: 3
Me ajer te ngrohte dhe te ftohte
Përqendrimi i ajrit
Difuzor për modelimin e flokeve
Jonizim për shkelqimin e flokeve
Me motor AC- - 25% tharja më shpejt
Heqja e kapakut mbrapa
Mundesi per ta varur
prodhimi është adekuat për përdorim në shtëpie
2 vjet garanci
 Gjatesia e kordonit 1.8m
 
 Lobod HD-901 Diamond Gloss, Tharesja ka nje motorl AC i cili siguron tharje te shpejt, jetegjatesine dhe % tharje më shpejt ma pak mbinxehje. Përfshirja e avancuar e teknologjise jonizuese garanton freski , dhe zvogelon efektin elektrostatik ne floke.