+382 68 038 038

Shporet i kombinuar me gaz dhe elektrik Lobod ERPL5060M

Klasa energjisë: A
2 zona gatimi + 2  zona ngrohëse 
Zona gatimi 145mm - 1500W
Duplo staklo na vratima rerne
1 Tepsi për pjekje
1 grill
Ndriçimi i brendshëm
3 Numri I funksioneve të furrës
Volumi i përdorshëm i furrës: 52l
Përmasat (Dimensionet) (GjxLxTH):50 x 60 x 85 cm
Kablloja e rrymës  monofazor