+382 68 038 038

Usisivač Lobod VCB-30620

Energetska klasa A
Klasa usisavanja ravnih površina A
Klasa usisavanja tepiha  C
Klasa propuštanja prašine C
Nivo buke 75 dBa
Usisna snaga 350 W
Usisni pritisak 27 Kpa
Protok vazduha 35 l/s
Napon 220-240 V
Snaga motora 2000 W
Filter - HEPA
Dužina kabla / radijus rada  4,5 - 7m
Dimenzije 471x316x250mm
Kapacitet 4 l
Dodaci: 
1 četka širine 27cm sa 2 načina rada (za tepihe i glatke podne površine)
1 četka za mebl
1 četka za uglove

Dobra vijest za sve kojima je neophodan veliki kapacitet vrećice za prašinu i izuzetna usisna snaga - ovaj model posjeduje sve što je neophodno da savršeno očistite svoj dom. 

Imamo za Vas odličnu vijest: Može i sa vrećicom!!!
Lobod usisivač VCB-30620
 iz nove linije usisivača, ljeto 2018.

> XXL vrećica.
Veliki kapacitet vrećice od 4 l omogućava njenu najoptimalniju upotrebu i zahvaljujući tome produžava njen vijek trajanja jer ne zahtijeva suviše često izbacivanje prljavštine. 

> Moćan rad.
Visoko učinkovit i snažan motor od 2000 W generiše usisnu snagu od 350 W za savršene rezultate čišćenja. Prašina u uglovima, iza namještaja i na ostalim nepristupačnim mjestima neće imati nikakve šanse protiv ovog izuzetno jakog uređaja. Teleskopska cijev sa mogućnošću produžavanja olakšaće usisavanje i doprinijeti lakoći rukovanja. 

> Varijabilna snaga.
Mogućnost kontrole snage pruža Vam fleksibilnost po pitanju podešavanja željene jačine. Jednostavno prilagodite jačinu na nivo koji želite za postizanje optimalnih rezultata prilikom usisavanja različitih materijala i površina. Velika je prednost pri usisavanju draperija ili namještaja, jer nema bojazni od oštećenja osjetljivijih materijala.

> Trostruka filtracija.
Kombinacija jedan HEPA filter i 2 sunđerasta uklanjaju veliki dio čestica nečistoće iz vazduha - filteri imaju više nivoa filtriranja, a što je veći broj filtera više čestica zadržavaju. Filteri su perivi i njihovo pravilno održavanje izuzetno je važno u cilju održanja kvaliteta njihovih i performansi samog usisivača.
Uz reklamacioni rok od 24 mjeseca, možete relaksirano ući u avanturu kupovine ovog sjajnog aparata.